Spring plants

Dvogodišnja zeljasta biljka naraste do 2O cm. U krajevima s blagom klimom cvjeta i tjekom zimskih mjeseci, inače od početka proljeća do pojave visokih ljetnih temperatura. Cvijet krupan, javlja se u puno boja, od bijele, plave, žute... sve do narančastih nijansi, a postoje i varieteti sa dvobojnim cvjetovima. List ovalan, tamnozelene boje. Voli sunčane i polusjenovite položaje. Sadi se u…
Dvogodišnja zeljasta biljka naraste od 10-20 cm, ovisno o hibridu. Duga cvatnja traje od jeseni do pojave visokih ljetnih temperatura. Prekida cvatnju samo za vrijeme vrlo niskih zimskih temperatura. Cvijet sitan, javlja se u različitim bojama ( bijela, žuta, ljubičasta, plava, postoje i hibridi s dvobojnim cvjetovima). List sitan, ovalan, tamnozelene boje. Voli sunčane i polusjenovite položaje. Sadi se u…
Dvogodišnja zeljasta biljka naraste do 25 cm. Cvjeta tijekom proljetnih mjeseci. Brojni sitni cvijetovi, smješteni na izduženim stapkama se javljaju u bijeloj, plavoj i ružičastoj boji. List ovalan, tamnozelen, stvara gustu rozetu. Voli sunčane i polusjenovite položaje. Sadi se u gredice i cvjetne posude, samostalno ili u kombinaciji.
Dvogodišnja, zeljasta biljka naraste do 15 cm. Cvjeta na kraju zime i na početku proljeća. Cvjet loptast, bijele, ružičaste i crvene boje.Listovi uski, skupljeni u gustu rozetu, svjetlozelene boje.Voli sunčane i polusjenovite položaje. Sadi se u gredice ili cvjetneposude, samostalno ili u kombinaciji.
Višegodišnja zeljasta biljka naraste 10-15 cm. Cvjeta na kraju zime. Jednostavni cvjetovi, smješteni u središtu lisne rozete javljaju se u nekoliko boja ( bijela, žuta, crvena, plava, ružičasta). List jajolik, blago nazubljen, zelene boje. Voli polusjenovite položaje. Sadi se u gredice ili cvjetne posude, samostalno ili u kombinaciji.
 

©: Ures d.o.o.

Yes, I accept cookies and get the best experience on this website.