Terms and conditions

OPĆI UVJETI

Internetsku prodaju na web-stranicama www.ures.hr obavlja poduzeće "Ures d.o.o.", Umaška ulica 47A, Petrovija, 52470 Umag. Osobni identifikacijski broj obrta je (OIB): 26605786417.

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja te reklamacije proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. Internetske stranice Ures d.o.o. mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema slijedećim uvjetima i pravilima.

Prodavač je poduzeće Ures d.o.o., a Kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kartica: Visa, MasterCard, Maestro.

Poduzeće Ures zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primjenjivati će se na korištenje internetskih stranica www.ures.hr . Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje. Usluge koje Vam pruža www.ures.hr Internet trgovina ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Poduzeće Ures nije odgovorno za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.


NARUČIVANJE

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om.

Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.


PONIŠTAVANJE NARUDŽBE OD STRANE PODUZEĆA URES D.O.O.

Zadržavamo pravo da iznimno (djelomično ili u cijelosti) odustanemo od izvršenja narudžbe u slučajevima:
- Kada na zalihama ponestane naručenih proizvoda
- Kada je došlo do očite pogreške u cjeniku
- Ako narudžbenica nije bila ispunjena u skladu s općim uvjetima ili
- Ako kod kupca utvrdimo povećani rizik neplaćanja.

U svim tim i sličnim slučajevima, nakon što smo utvrdili nepravilnost, odmah ćemo Vas obavijestiti telefonski ili e-mailom o mogućem odstupanju od ugovora s naše strane.


OTKAZIVANJE ILI MIJENJANJE NARUDŽBE OD STRANE KUPCA

Narudžbu možete otkazati ili promijeniti njene detalje bez naknade, ako Vam roba još nije otpremljena sa skladišta.

ISPORUKA

Robu dostavljamo iz zalihe (za Hrvatsku predviđamo unutar 5 - pet radnih dana).
Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja, kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah obavijestiti Prodavača. Prodavač se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, Kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavača kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako Kupac odbije primiti robu koju je naručio, Prodavač ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Prodavač se obvezuje poslati pošiljku Kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde Prodavač se obvezuje poslati pošiljku u roku od 5 (pet) radnih dana.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane Prodavača, Prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.


UVJETI REKLAMACIJE

Reklamacije se uvažavaju u roku od 2 dana po prijemu robe i moguće su u slijedećim slučajevima:

- Prilikom dostave krivo isporučenih proizvoda
- Prilikom dostave proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje nije posljedica loše manipulacije u poštanskom transportu
- Prilikom dostave otvorenih ili prljavih (namazanih) proizvoda
- Uz priloženi originalni račun
- Ako su proizvodi u originalnoj ambalaži.

Kupac ima obvezu pridržavati se uputa za čuvanje otisnutih na etiketi i čuvati proizvode koje prima kao dobar gospodar.


POVRAT NEISPRAVNE ROBE

Ukoliko Kupac reklamirane proizvode šalje poštom ili kurirskom službom (s time da vrijedi pečat pošte) adresa za slanje je:

Ures d.o.o.
Umaška ulica 47A

Petrovija
52470 Umag
HRVATSKA

Kupac reklamaciju može prijaviti putem e-mail adrese: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj telefona 00385-52 743 421, unutar 2 dana od prijema robe.

Ako su rok i uvjeti u skladu s gore navedenim, reklamiranu robu Kupac šalje na svoj trošak, a Prodavač snosi trošak slanja ispravne robe prema Kupcu u roku od 15 dana.


PRITUŽBE

U skladu s čl. 8. Zakona o zaštiti potrošača, s obzirom na kvalitetu naših usluga, Kupac može podnijeti prigovor u pisanom obliku na adresu:

Ures d.o.o.

Umaška ulica 47A

Petrovija

52470 Umag

HRVATSKA

Ili na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Pritužba mora sadržavati: ime, prezime, adresu i e-mail adresu za odgovor. Mi ćemo odgovoriti na vaš pismeni prigovor u roku od 15 dana od dana primitka prigovora.


SIGURNOST PODATAKA POTREBNIH ZA KUPNJU

Vaši kontaktni podaci, e-mail, telefon i mobitel te adresa, biti će korišteni isključivo u svrhe provjere i dostave Vaše narudžbe te u svrhu informiranja Vas kao našeg kupca o posebnim akcijama, pogodnostima te promjenama u funkcioniranju web-shopa.


SIGURNOST PLAĆANJA

Za sigurnu autorizaciju plaćanje na našim stranicama koristimo usluge tvrtke ZABA.

 JEZIK

Narudžbe se zaprimaju na hrvatskom jeziku.


PODRŠKA

Imate li bilo kakvih pitanja ili poteškoća, slobodno nam se obratite na adresu:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

©: Ures d.o.o.

Yes, I accept cookies and get the best experience on this website.